HELOSAN®

– Den klassiska hudsalvan för alla.

HELOSAN®

– Den klassiska hudsalvan för hela familjen, från bäbis till vuxen.

HELOSAN®

– Den klassiska hudsalvan för fitness och sport.

HELOSAN®

– Den klassiska hudsalvan för torr hud på skidresan.

HELOSAN®

– Den klassiska hudsalvan för irriterad och tatueringar.

Helosan® Original

Helosan® Fotsalva

Torr Hud

SALVA

VÅR HISTORIA

Våra värderingar

Helosan är ursprungligen framtagen för att skydda kons juver och spenar från uttorkning och infektioner i samband med mjölkning. Idag är Helosan en klassisk och välkänd salva som används som hudvårdsprodukt för främst människor men också till djur.

P

Helosanfamiljen består av ett antal av de bästa och mest skonsamma hudvårdsprodukter och är 100 % fria från färgämnen och parabener och idealiska för hudvård till hela familjen, även husdjur. Helosanprodukterna är anpassade till Kosmetikaförordningen.

Med sina unika, skonsamma, fuktighetsbevarande och mjukgörande ingredienser som bidrar till att återställa hudens naturliga balans, är Helosan särskilt lämplig för torr, känslig och irriterad hud.

HELOSAN®

Huden är kroppen största organ. Den omfattar ca 2 m2 på en vuxen person och väger ca 4 kg. Dess funktioner är många, bland annat reglerar huden temperaturen i kroppen, skyddar kroppen från uttorkning och angrepp av mikroorganismer, UV-strålar och andra skadliga ämnen. Att vårda och skydda huden är viktigt. Läs mer om torr hud här.

Helosan såg dagens ljus redan 1947 och har nästan 70 års erfarenhet av att ta hand om torr hud. Helosans styrka är att det är en riktigt bra salva för vårt nordiska skiftande klimat som påverkar huden. Vind och väder av alla slag, allt från vinterkylans torra luft till sommarvärmens fukt och sol.

Den klassiska hudsalvan Helosan innehåller fuktighetsbevarande och mjukgörande ingredienser som bidrar till att återställa hudens naturliga balans. Salvan är därför är särskilt lämplig för torr, känslig och irriterad hud. Helosan lägger sig som ett tillfälligt lager på huden och ger huden tid att återfuktas och bli motståndskraftig mot yttre påfrestningar som sol, vind, kyla och vatten.

Med tiden har Helosan utvecklat sortimentet med ytterligare 1 variant; Helosan fotsalva. Välj själv den variant som passar bäst för dig.

Alla Helosanprodukterna kan användas till hela kroppen, till alla hudtyper och till hela familjen, från bebis till vuxen. Alla

Använd Helosan till:

  • Alla hudtyper
  • Hela familjen, vuxna och barn, människor och djur
  • Utsatta torra hudpartier och hudsprickor som till exempel på händer, armbågar och läppar
  • Ömma bröstvårtor efter amning
  • Hud som är uttorkad och irriterad av kyla, vind, vatten och sol
  • Till irriterad hud på tatueringar
  • Till djurvård, till exempel ömma och torra trampdynor på hundar, nosvecksproblem, torra spenar på kor, som förebyggande mot hudsprickor och hudförändringar i karlederna på hästar

Helosan säljs överallt på den skandinaviska marknaden i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

HELOSAN®

– en god vana består