Snäll hudvård
för bra val i vardagen

Vi ser det som vår viktigaste uppgift och en viktig del av våra kärnvärden att alla våra produkter ska produceras och tillverkas på ett etiskt sunt sätt. HELOSAN® ska känns bra att använda, både på huden och i hjärtat. De noga utvalda ingredienserna i kombination med 75 års erfarenhet inom hudvård, resulterar i produkter som ger huden det den behöver för att komma i balans och bli naturligt vacker.

Skonsam hudvård för naturlig balans

Trogen våra höga krav på hudhälsa och säkerhet, väljer vi ingredienser för våra produkter som är säkra och stödjande av vår huds naturliga funktioner. Det betyder också att alla produkter i HELOSAN®-familjen är fria från färgämnen, parfym och andra artificiella doftämnen. Vi följer hela tiden utvecklingen kring ingredienser. Vårt val av ingredienser är noga utvalt och uppdateras därför också som en naturlig del i förhållande till den senaste kunskapen om ingredienser. Vi har naturligtvis inga produkter med ingredienser som parabener eller PHMB i vårt sortiment.

Mild och oparfymerad hudvård utan artificiella doftämnen. Innehåller Eucalyptus Globulus som är en eterisk olja med vårdande egenskaper tillsatt för att avge en frisk aromatisk doft.

Helosan® innehåller noggrant utvalda ingredienser som tillsammans stärker och återger huden dess naturliga barriärbalans. Vegansk hudvård för torr och känslig hud.

Inga djurförsök och 100% veganskt

För oss på HELOSAN® är veganska hudvårdsprodukter en självklarhet, djur ska helt enkelt inte behöva vara en del av produktion av hudvård. Därför innehåller HELOSAN®´s produkter endast vegetabiliska råvaror istället för animaliskt ursprung. Några tester på djur har vi aldrig gjort, vare sig vid utveckling eller tillverkning. Vi tar även avstånd från att sälja våra produkter i länder där det är lag på att testa produkterna på djur.

Hudirritationstest utan notering har dokumenterat att HELOSANⓇs produkter är skonsamma mot känslig hud.