OM HELOSAN®

Hela familjens hudsalva sedan 1947

HELOSAN® har sina rötter i Sverige, men har utvecklats till ett nordiskt hudvårdsvarumärke. Med den gedigna erfarenhet vi har sedan starten på 40-talet så är vi helt och hållet övertygade om vårt mission; att erbjuda prisvärd hudvård som skyddar och vårdar huden – genom hela livet. Grunden för oss är vänliga, okomplicerade produkter som balanserar och understödjer hudens naturliga återuppbyggnad.

Med HELOSAN® kan du ge huden kärlek utan att krångla till det. Våra produkter kan användas av hela familjen, vuxna och barn, människor och djur. Vi vill göra det enkelt att ta hand om huden.

HELOSAN® – EN KRÄM MED HISTORIA

HELOSAN® salva lanserades redan 1947 och utvecklades ursprungligen som en sår- och spensalva för kor.

Idag är HELOSAN® den trogne hudsalvan för allroundbruk som kan användas för att skydda och lindra torr hud hos båda för människor och djur.

HÅLLBARHET HOS HELOSAN®

Hållbarhet har en betydelsefull del i HELOSAN®s värdegrund. Vi lägger stor vikt vid att etablera långsiktiga samarbeten med leverantörer, som ger hög kvalitetsstandard och respektfullt utnyttjande av resurser. Vi eftersträvar alltid att främja ett gott liv för alla, utan att äventyra kommande generationers behov.

ANSVAR MOT BÅDE MÄNNISKOR & DJUR

Att uppträda ansvarsfullt mot både natur, människor och djur har alltid varit en viktig del av HELOSAN®s verksamhet. Våra säkerhets- och kvalitetskontroller säkerställer att våra produkter erhåller hög kvalitet och att vi gör det det enkelt för alla att ta ett steg mot en hållbar, men också vänligare värld.